3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Taciz eden adamı öldürdü

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir kadın, kendisini uzun süredir taciz ettiğini öne sürdüğü şahsı tabancayla vurarak öldürdü.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Ebru Pınar B. isimli kadın, kendisine tacizde bulunduğunu iddia ettiği Osman T.'ye Atatürk Botanik Parkı'nda randevu verdi. Parkta buluşan Pınar B. ile Osman T. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Pınar B., yanında bulunan tabanca ile Osman T.'ye ateş etti.Osman T., aldığı kurşun yaraları sunucu kanlar içerisinde yere yığılırken, Pınar B. ise olay yerinden hızla kaçarak bir apartmana saklandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Pınar B.'yi saklandığı apartmanın içerisinde yakalayarak gözaltına alındı. Yaralı Osman T. ise, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürülen Pınar B.'nin verdiği ifadede, eşinin de Osman T.'yi daha önce taciz dolayısıyla yaraladığını ve cezaevine girdiğini söylediği öğrenildi. Eşinin yeni cezaevinden çıktığını ve Osman T.'nin tacizlerine devam ettiğini iddia eden Ebru Pınar T.'nin, kocasının tekrar hapse girmemesi için Osman T'yi vurduğunu itiraf ettiği öğrenildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Osman T.'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 00:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?