3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Taksi durakları yenileniyor

Mamak Belediyesi, ilçede hizmet veren taksi duraklarını modern bir hale getirmek için çalışma başlattı.

Mamak’taki taksi duraklarından çoğu belirli bir plan çerçevesinde yenilendi. Tek tip olarak planlanan taksi durakları, hem esnafın hem de halkın beklentilerini karşılayacak şekilde oluşturuldu.

Taksi Durakları Yenileniyor

Mamak Belediyesi’nin, ilçe sınırları içerisinde bulunan taksi duraklarını, değişen ve modern bir kimlik kazanan Mamak’a uygun olarak yenileme çalışmaları devam ediyor. Mamak’taki taksi duraklarından çoğu belirli bir plan çerçevesinde yenilendi. Taksi durakları, esnaftan gelen talepler göz önüne alınarak, tüm ihtiyaçlara karşılık verecek şekilde planlandı. Durakların içinde lavabo, çay ocağı, tuvalet ve oturulacak alanlar oluşturuldu. 12 metrekare ve 20 metrekare olarak planlanan durakların önüne cepler de koyuldu.

Hem Esnaf Hem de Müşteri Memnun

Taksici esnafının tıpkı belediye gibi kamu hizmeti verdiğine dikkat çeken Şahin, “Bölgemizi örnek taksi durakları ile donatarak halkın hizmetine sunuyoruz” dedi. Yeni durakların taksici esnafının ve halkın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlandığını belirten Başkan Şahin, “Hem esnaf güzel bir ortamda hizmet veriyor, hem de müşteri geldiği zaman durağın içerisinde rahat etme imkanı buluyor” diye konuştu. Eskimiş, yıpranmış ve kötü görünen taksi durağının kalmayacağını belirten Şahin, durakların tek tip olarak Mamak’a yakışır bir hale getirileceğini kaydetti.

Abdullah ORTAÇ- MAMAK, KENTHABER
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 12:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?