3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Taksicilere sıcak yuva

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN TAKSİCİLERE SICAK YUVA

Keçiören Belediyesi'nin tahsis ettiği yerde yaptırılan taksi durağı taksici esnafına daha rahat bir ortamda hizmet verme imkanı sundu.

Keçiören Dutluk'ta Keçiören Belediyesi'nin tahsis ettiği yerde yaptırılan kapalı taksi durağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Keçiören Belediyesi'ne ait Turgut Özal Parkı'nın bitişiğindeki durağın açılışını Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner birlikte gerçekleştirdi. Açılışa çok sayıda taksici esnafı da katıldı.

Taksicilerin zor şartlarda, zaman sınırı tanımayan bir anlayışla halka hizmet veren ağır işçiler olduğunu kaydeden Başkan Ak, "Taksicilik hem yapmış olduğunuz hizmet açısından hem de can güvenliği açısından zor bir meslek. Hizmete açılan bu taksi durağı ile taksici esnafımız hem daha rahat şartlarda hizmet verecek hem de trafik problemine az da olsa çözüm sağlanacaktır. Hayırlı uğurlu olsun. Keçiören Belediyesi olarak taksici esnafımızın her zaman yanındayız" dedi.

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner ise Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a durağın yapımına katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Geçmişte durağımızın problemleri vardı. Durağımıza bir yer bulamamıştık. Belediye Başkanımız taksici arkadaşlarımıza yer tahsis ederek bu durağın yapılmasını sağladı. Kendisine taksici esnafı adına teşekkür ediyorum. Sayesinde arkadaşlarımız üşümeyecek" şeklinde konuştu.

Durakta faaliyet gösterecek taksiciler de seçim öncesinde kendilerini ziyaret eden Başkan Ak'ın verdiği sözü tutarak taksi durağı için yer tahsis etmesinden dolayı teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından taksi durağı Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Oda Başkanı Mehmet Yiğiner tarafından hizmete açıldı.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN TAKSİCİLERE SICAK YUVA
KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN TAKSİCİLERE SICAK YUVA
KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN TAKSİCİLERE SICAK YUVA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 10:29:01
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 11:26:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuncay özmen IP: 88.254.133.xxx Tarih : 8.12.2009 13:59:13

tabi keçiören de heriş bitti.taksi duraklarını yenilemek lazım. belediye asli işlerini doğru düzgün yap.önceki başkandan kalanlara sahipçık heryeri pislik götürüyor.