3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Tanık personeliyle bayramlaştı

ÇANKAYA'DA BAYRAMLAŞMA

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Çankaya halkı ve CHP yöneticileriyle bayramlaştı.

Başkan Tanık, ilk olarak Çankaya Belediyesi'nde Çankaya halkı ve belediye yöneticileri ile bayramlaştı.

Halkın sorunlarını dinleyen başkan Tanık, bayramda belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Tanık, CHP Grup Başkanvekili Fazıl Güleken ve Başkan Yardımcıları Ali Ulusoy, Eser Atak ve Savaş Yorgancı daha sonra CHP Çankaya İlçe'yi ziyaret etti. CHP Çankaya İlçe Başkanı Gökalp Cudi Çalışkan'la bayramlaşan Çankaya Belediye yönetimi daha sonra CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Ali

Yıldızlı ile bayramlaşan Başkan Tanık ve Başkan Yardımcıları sonrasında esnafla bayramlaştı. Başkan Tanık, hem esnafla hem de halkla sohbet ederek onların bayramlarını kutladı. Yurttaşlar ve esnaf, Başkan Tanık'a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler. Daha sonra CHP Genel Merkezi'ne giden Başkan Bülent Tanık ve Başkan Yardımcıları, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve diğer CHP yöneticileri ve halkla bayramlaştı.

Başkan Tanık bayramlaşma törenleri nedeniyle bir kez daha Çankaya halkının ve tüm yurttaşların bayramını kutladığını belirterek, herkese sağlık ve esenlikler dilediğini açıkladı.

ÇANKAYA'DA BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 16:54:01
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 09:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?