3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

TBMM önünde intihar girişimi

Başkentte işsiz olduğunu iddia eden bir kişi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önündeki alt geçirin üzerine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, TBMM'nin İnönü Bulvarı kısmında bulunan Akay Kavşağı Alt Geçidi'nin üzerine çıkan İsmail Cihangir A. intihar etmek istedi.

Görevli polisler intihar girişimini fark ederek itfaiye ve Hızır Acil ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri elindeki cam parçası ile kendini kesen gencin aşağı atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı. 8 yıldır işsiz olduğunu ve bu yüzden anne ve babasının hastalandığını iddia eden İsmail Cihangir A., 'Sanatçı' olarak isimlendirdiği bir kişinin gelmesini istedi.

Polis ve itfaiye ekipleri genci ikna etmek için saatlerce dil dökerken, İnönü Bulvarı da trafiğe kapatıldı. İkna çabaları sonucunda intihar girişiminden vazgeçirilen genç, polislerin bulunduğu alana geçtiğinde bayıldı. Hazır bekleyen sağlık görevlilerin yaptığı ilk müdahalenin ardından İsmail Cihangir A. ambulansla hastaneye kaldırıldı. İsmail Cihangir A.'nın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 16:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?