3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Teknik yönetim umut veriyor

Turkcell Süper Ligi'nin en genç kadrosuna sahip olan Hacettepespor'un genç teknik ekibi de son dönemde dikkat çekmeye başladı.

Süper Lig'de 23.3'lük yaş ortalamasıyla en genç takım olan Hacettepespor'da, teknik ekip de yaş ortalamasıyla dikkat çekiyor. Ergün Penbe (37) teknik direktörlüğünde Cengiz Demirel (38), Kemalettin Şentürk (39), Osman Nuri Işılar (56) ve Levent Zorluer'den (42) oluşan teknik ekibin yaş ortalaması ise 42.4. Oldukça genç bir teknik ekiple yola devam eden Hacettepespor, son haftalarda aldığı sonuçlar ve pozitif futbolla dikkat çekiyor.

Erdoğan Arıca'nın görevine son verilmesinden sonra genç ekiple devam etme kararı alan başkent temsilcisi istikrarı ve başarılı futbolu son haftalarda yakalayabildi. Yeni teknik ekibiyle Beşiktaş'a karşısında iyi bir futbola rağmen 3-2 mağlup olan, Antalyaspor'a son dakikada kendi kalesine attığı golle yenilen Hacettepespor, Denizlispor ve Gaziantepspor ile deplasmanda berabere kalırken, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray ve milli takımın unutulmaz futbolcularından Ergün Penbe ile istikrarı yakalayan Hacettepespor'un yardımcı antrenörleri de başarıda büyük pay sahibi. Ersun Yanal'ın en başarılı döneminde teknik ekibinde yer alan Cengiz Demirel ve Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Kemalettin Şentürk, Ergün Penbe ile birlikte başarının kilit rollerini paylaşıyor.

Uzun yıllar Gençlerbirliği'nde çeşitli kademelerde görev yapan Osman Nuri Işılar tecrübesiyle takıma katkı sağlarken, kaleci antrenörü Levent Zorluer'in çalıştırdığı kaleciler son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 11:43:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?