3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Tekvandoculardan 2 madalya daha

Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı Kulüpler Arası Genç Erkekler-Genç Bayanlar Tekvando Turnuvası’ndan 2 bronz madalyayla döndü.

Tekvandoculardan 2 Bronz

İlk kez Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na katılan Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı 2 bronz madalya kazandı. Türkiye Tekvando Şampiyonası’na hazırlık amacıyla hafta sonu İsmet Iraz Spor Salonu’nda düzenlenen Kulüpler Arası Genç Erkekler-Genç Bayanlar Tekvando Turnuvası’nda, +78 kiloda Furkan Yılmaz ve 78 kiloda Turgay Tarzan 3. oldu.

Desteğimiz Sürecek

Mamak’ta sporun her alanında sporcuya desteklerini sürdüreceklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Türk sporunun daha da ileri gitmesi için yerel yönetimler olarak kendilerine önemli işler düştüğünü kaydetti.

Sporcularımıza Sahip Çıkıyoruz

Mamaklı sporculara sahip çıktıklarını ifade eden Akgül, “Türk sporunun daha ileri gidebilmesi için gençlerimizi spora yönlendirmemiz gerek. Sporcularımızdan gelen başarılı sonuçlarda ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bize büyük mutluluk yaşatan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Çok büyük bir potansiyeli barındıran ilçemiz bugüne kadar çok başarılı sporcular yetiştirdi. Mamak’ta sporu geliştirmek için adımlar atıyoruz. Gerekli alt yapıyı oluşturmak için imkanları dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Çalışmalar Amfi’de

Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando çalışmalarını Saime Kadın 75. Yıl Amfi Tiyatro Spor Salonu’nda sürdürüyor. Antrenör Sezai Yalçın’ın çalıştırdığı tekvando takımı bünyesinde 50 sporcuyu barındırıyor. “Mamak Belediyesi artık tekvandoda ismi duyulan ve söz sahibi bir belediye olacak. Belediye Başkanımız Mesut Akgül’e desteklerinin karşılığını büyük başarılar olarak geri vereceğiz” diyen Sezai Yalçın, takımına olan inancını ortaya koydu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 14:06:07
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 14:07:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?