3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ters dönen araçta can pazarı

Ankara'da 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Ters dönen otomobil içerisinde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılırken, kaza yapan her 2 otomobilden çıkan bira şişeleri gözlerden kaçmadı.

Edinilen bilgiye göre, Ulus'ta gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Erhan Arıcan idaresindeki 06 RB 0977 plakalı otomobil Opera'dan Ankara Numune Hastanesi istikametine gitmekte iken, aynı yönde seyreden Sadullah Atamer yönetimindeki 06 FNC 56 plakalı otomobil ile Opera Köprüsü üzerinde çarpıştı. Kaza sonrası 06 RB 0977 plakalı otomobil ters dönerken, otomobil içerisinde bulunan sürücü Arıcan ve yanındaki arkadaşı Hüseyin Burak Kaya araç içerisinde sıkıştı. Yaralıların ilk tedavileri ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilirken, araç içerisinde sıkışan sürücü Arıcan ve arkadaşı Kaya itfaiye ekipleri tarafından kısa süren çalışmasın neticesinde bulunduğu yerden kurtarıldı.

Yaralılardan olay yerine gelen ambulanslarla Arıcan ve Kaya Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer aracın sürücü Atamer Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonra araçlar hurdaya dönerken, her 2 otomobilin içinden çıkan bira şişeleri gözlerden kaçmadı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kaya ile Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Atamer'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 09:47:02
Güncelleme :6 Aralık 2009 Pazar 11:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?