3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Tiryaki'nin okul ziyaretleri sürüyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, haftalık okul ziyaretleri kapsamında Karacakaya İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti

Okulun sorunları hakkında bilgi alan Tiryaki, belediyenin yetkisi ve imkanları dahilinde eğitime destek vermekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Öğretmenlerin taleplerini de dinleyen Başkan Tiryaki, "Son 3 yıldır her hafta bir okulu ziyaret ediyoruz. Bu yaz 75 okula tadilat yaptık. Bütçe gelirlerimiz arttıkça eğitime daha fazla kaynak ayırıyoruz. Çünkü Altındağlı çocuklar için eğitimden başka çıkar yol olmadığını biliyoruz. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları ve faydalı faaliyetlere yönelmeleri için gücümüzü aşmadığı sürece gelen her talebi dikkate almaya ve yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Altındağ'da yaşanan değişimden bahseden Başkan Tiryaki, "Altındağ'da kentsel dönüşümün ile birlikte sosyal dönüşümü sağlamak gerekiyor. Bunun için alt yapısıyla, toplu konutlarıyla, modern yaşam alanları, parkları, spor, kültür ve iş merkezleriyle kentsel dönüşümü sağlarken sosyal sorumluluk projeleri de üretiyoruz. Bu projeler kapsamında binlerce Altındağlı kadın ve çocuk her hafta sinemaya, tiyatroya ve kültür gezilerine götürülüyor. Bu sayede kentli olmanın nimetlerinden faydalanmaları sağlanıyor" diye konuştu.

Okul aile birliği üyeleri ve bazı velilerle de sohbet eden Başkan Tiryaki, ziyaretin sonunda öğrencilere hediyeler dağıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 23:17:07
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 23:18:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?