3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Tiyatro Günleri start alıyor

SİNCAN'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

Sezonu açan Sincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ücretsiz tiyatro gösterimlerine start verdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, her hafta sonu çocuklar ve yetişkinler için ayrı tiyatro oyunları sahnelenecek.

14 Kasım cumartesi günü başlayacak olan etkinliklerde, Lale Meydanı'nda bulunan Belediye Kültür Merkezi'nde saat 11.00'de çocuklar için Sevgi Hiç Bitmesin, saat 14.00'de ise yetişkinler için Hayattan Kareler adlı oyun sahne alacak. Sincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahneye konulacak oyunları izlemek isteyen vatandaşlar, ücretsiz davetiyelerini Tandoğan Kültür ve Sanat Merkezi'nden temin edebilecekler.

Öte yandan, her Çarşamba da öğrenciler için ücretsiz tiyatro gösterimleri devam edecek. Bu tür kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra çeşitli projeleri de hayata geçireceklerini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Vatandaşlarımız bu etkinliklerden hiçbir ücret ödemeden yararlanabilecekler. Yerel yönetimlerin, şehir merkezine uzak metropol ilçelerde bu mesafenin oluşturduğu sorunları en aza indirmek, ilçe halkının merkeze gitmeden çeşitli aktivitelere katılabilmesini sağlaması gerekiyor. Belediye olarak bizler de bu etkinliklerimizle tiyatro isteyen halkımızı şehir merkezine gitme zorunluluğundan kurtarıyoruz" dedi.

SİNCAN'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 15:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?