3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Trafik canavarı yollarda

Ankara'da iki ayrı yerde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde Alparslan Türkeş Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Söğütözü istikametine giden ve sürücüsünün kimliğini henüz belirlenemeyen 06 PCY 43 plakalı kamyonet, Çevre ve Orman Bakanlığı yanındaki 1. sokakta aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti.

Önce duvara çarpan ve ardından hızını alamayan kamyonet, daha sonra tekrar kendi şeridine geçerek takla attı. Kaza sonrasında hurdaya dönen otomobil içerisinde bulunan ve kimliği belirlenemeyen sürücü ile yanında bulunan Fikret Üçer yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Ankara'da meydana gelen ikinci kazada ise Yenimahalle istikametinden Ulus istikametine seyir halinde bulunan Gökhan Yalçıner'in idaresindeki 06 AG 8053 plakalı otomobil, Yenimahalle Köprüsü'nden aşağıya uçtu. Otomobilde bulunan sürücü Yalçıner, kazadan hafif şekilde yaralanarak kurtuldu.

Yaralı sürücü Yalçıner, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 10:08:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?