3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Türkiye Bocce Şampiyonası yapıldı

Türkiye Bocce Şampiyonası Kırıkkale'de sona erdi.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu'nun 2009 faaliyet raporu içinde yer alan Türkiye Bocce Şampiyonası, 29 Ocak-1 Şubat 2009 tarihleri arasında 46'sı bayan 148 sporcunun katılımıyla Kırıkkale Vali Behiç Çelik Spor Salonu'nunda gerçekleştirildi.

Şampiyona sonunda bayanlarda Bolu'dan Rukiye Yüksel birinci olurken, Antalya'dan Deniz Demir ikinci, Mine Demir ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise Ankara'dan Caner Makara birinci, İstanbul'dan Şinasi Seleciler ikinci ve Kocaeli'den Garip Tarçın üçüncü oldu.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, 2009 yılının Bocce için çok önemli olacağını belirterek, "Her yıl bir faaliyeti üstlenen Kırıkkale'de bize desteklerini esirgemeyen Kırıkale Valisi Mustafa Demirer, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve il müdürü Adnan Vural'a teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 2009 yılı bocce için önemli bir yıl olacak. Bu yıl Akdeniz Oyunları'nda bocceyi vitrine taşımak zorundayız. Özellikle raffa disiplininde mücadele eden sporcularımızdan mutlaka madalya bekliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 14:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?