3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Videofon, askerlere 6 ay bedava

Türkiye'nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, görüntülü iletişim teknolojisi Videofon'dan askerler ile ailelerinin de yararlanabilmeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin farklı bölgelerinde vatani görevini yerine getirmekte olan Mehmetçiklere yönelik başlatılan Videofon Asker ve Asker Aileleri Kampanyası ile askerler ve aileleri 6 ay boyunca ücretsiz ve yüz yüze konuşma fırsatı bulacaklar.

Asker ailesi olduklarını celp kağıdıyla ve Türk Silahlı Kuvvetleri personeli olduklarını asker kimliğiyle belgeleyenler, 24 ay boyunca üye olacaklarını taahhüt ederek kampanyaya katılabilecek. Kampanya kapsamında kullanıcılar ilk 6 ay boyunca aylık 3 bin dakika ücretsiz görüntülü görüşme olanağına sahip olurken, ilk 6 ay ücretsiz hizmetlerden yararlanan asker aileleri ve askerler de geri kalan aylarda tüm vergiler dahil ayda 29 YTL karşılığında her ay 3 bin dakikaya kadar görüntülü görüşme yapabilecekler.

Videofon Asker ve Asker Aileleri Kampanyası'na katılan müşterilere, kampanya kapsamında Videofon görüntülü konuşma cihazı da hediye ediliyor. 28 Şubat'a kadar geçerli olan kampanyaya başvuru için Türk Telekom ofis ve bayilerine başvuru yapılabilecek.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 17:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?