3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yaşar'dan Batıkentlilere müjde!

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR'DAN EĞİTİME TAM DESTEK

Batıkent'te çalışan annelere müjdeli haber Yenimahalle Belediyesi'nden geldi.

Eğitime tam destek veren ve her geçen gün eğitim hizmetlerine bir yenisini ekleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Okul öncesi eğitimin en önemli parçası anaokullarıdır. Batıkent'in ihtiyacı olan anaokulunu da bugün açıyoruz" dedi.

Anaokulu açılışına Belediye Başkanvekili Başar Bal, CHP İl Başkanı Ali Yıldızlı, CHP İlçe Başkanı Kayhan Yüreğir, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3 yaş ve üzeri 50'den fazla çocuğa eğitim verecek olan Yenimahalle Belediyesi Anaokulu ve Gündüz Bakımevi Batıkent'te hizmete açıldı. Çocukların eğitim hayatlarında başarılı olmasını sağlamak için okul öncesinde sosyal ilişkilerinin güçlü olması gerektiğini vurgulayan Başkan Yaşar, "Yerel yönetimler olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en iyi eğitimin verilmesi için çalışmalıyız. Okul öncesi eğitim gören çocuklar, okul hayatında daha çok başarı sağlıyor. Bizler de Yenimahalle'de eğitimden yoksun çocuk kalmasın istiyoruz. Her geçen gün hizmetlerimize yenisini ekliyoruz. Batıkent'te annelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakabilecekleri, sağlıklı ve gelişimleri için önemli olan bu güzel yuvanın açılışını yapmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu.

Batıkent'in ardından Çayyolu'nda da bir anaokulu açacaklarını belirten Fethi Yaşar, Yenimahalle ilçesinde okul öncesi eğitimi yaygınlaştıracaklarını sözlerine ekledi. Anaokulu açılışında bir gösteri yapan Yenimahalle Belediyesi Halk Dansları Topluluğu (TUBİL) izleyicilerden tam not aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 17:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?