3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yaşlıların gönlünü aldı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan Bayramı dolayısıyla Keçiören Belediye Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Keçiören Yaşlılar Köşkü'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Yaşlıların bayramını kutlayan Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaşlılara hediyeler verdi. Bayramda ziyaretçi bekleyen yaşlılar Başkan Ak'ın ziyaretinden büyük memnunluk duyduklarını belirterek kendisine teşekkür etti.

Bayramların tatil günleri değil, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği, sevginin, saygının, hoşgörünün ve yardımlaşmanın olduğu günler olduğunu vurgulayan Ak, "Bugünlerde yaşlılar ziyaret edilmeli, yardıma muhtaçlar sevindirilmeli ve toplumda birlik ve beraberlik sağlanmalıdır. Günümüzde maalesef bu güzel geleneklerimiz unutularak bayramlar tatil günleri olarak görülmeye başlandı. Bizlere düşen görev bu gelenekleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Keçiören Belediyesi olarak her bayramda olduğu gibi yaşlılarımızı sevindirmeye ve onların gönlünü almaya çalışıyoruz. Onların gönlünü alabilirsek ne mutlu bize" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 18:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?