3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yaz konserlerine yoğun ilgi

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserleri büyük ilgi görüyor.
Her hafta sonu ayrı bir yerde düzenlenen konserlerle bir araya gelen vatandaşlar, birbirinden ünlü sanatçıların söylediği şarkılarla güzel bir hafta sonu geçiriyor.

Geçen hafta Şentepe'de Oğuz Aksaç konseri ile başlayan Yaz Konserleri, bu hafta sonu ise Batıkent Vedat Dalokay Parkı'nda Ertuğrul Doğan ve Suavi konseri ile devam etti. Türk halk müziği sanatçısı Ertuğrul Doğan'ın söylediği türkülerle halay çeken vatandaşlar, daha sonra sahneye çıkan Suavi ile müzik şöleni yaşadı. Parkı dolduran yaklaşık 10 bin Yenimahalleli, hep birlikte şarkılara eşlik etti.

Batıkent semtinin Yenimahalle'nin gözbebeği olduğunu söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, semtin sorunlarını asgariye indirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ertuğrul Doğan ve Suavi'nin söylediği birbirinden güzel parçalarla coşan 10 binlere seslenen Başkan Yaşar, "Yavru semt Batıkentimizin hak ettiği şekilde yönetilmesi için elimizden geleni yapacağız. Tüm Yenimahalle'de olduğu gibi Batıkent'te de çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Sorunları yerinde inceleyip sizlerin de fikirlerini alarak iş birliği içerisinde hep birlikte eksiklikleri gidereceğiz. Düzenlediğimiz konserlerle sıcak yaz akşamlarında bir araya gelip sizlerle aynı duyguları paylaştığım için mutluyum. Batıkent bizim yavrumuz" dedi.

Parkı dolduran Yenimahalleliler, Doğan ve Suavi'nin söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Performansıyla Batıkentlileri coşturan Suavi, Başkan Yaşar'dan da büyük alkış aldı.

Nağmelerin gökyüzüne yükseldiği gecede düzenlenen havai fişek gösterisiyle de görsel bir şölen yaşandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 13:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?