3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yazıcıoğlu klip yıldızı oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan "Her deniz yıldızı sağduyulu bir oydur" klibinde oynadı.

'BBP barajı geçemez, verilen oylar boşa gider' imajını yerel seçimlerde kırmayı hedefleyen BBP, "Her deniz yıldızı sağduyulu bir oydur" isimli bir kampanya düzenledi. Strateji danışmanı Mustafa Abadan'ın fikir babası olduğu kampanya kapsamında bir de klip çekildi. Teknik yapımcılığını Kim Bunlar Ajansı'nın gerçekleştirdiği klipte BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu oynadı.

Yazıcıoğlu, klip çekimi için Kasım ayında sabaha karşı Akçakoca'ya hareket etti. Sabahın saat 04.30'unda hazırlıklar tamamlandıktan sonra güneşin doğuşuyla çekime başlandı. Yaklaşık bir saat süren çekim için İstanbul, Ankara ve İzmir'deki büyük akvaryumlardan 100'e yakın deniz yıldızı toplandı. Fotoğrafların da Ertunç Güler'e ait olduğu kampanya kapsamındaki klibin CD'si, bu hafta BBP Basın Merkezi tarafından tüm medyaya dağıtıldı.

Kampanyanın fikir babası ve yönetmeni Mustafa Abadan, "Muhsin Yazıcıoğlu inanılmaz derecede yeniliklere açık bir insan. Bu klibin oluşturulmasında etkisi çok büyük oldu. İlk kez 9 Kasım'daki BBP 7. Olağan Büyük Kurultayı'nda gösterilen klip, 29 Mart yerel seçimlerine hazırlanan BBP teşkilatlarında çok büyük bir motivasyon aracı oldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 15:45:39
Güncelleme :20 Şubat 2009 Cuma 15:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?