3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yeni Tüp Bebek Merkezi

Ankara'nın en büyük özel hastanelerinden birisi olan 164 yataklı Özel Lokman Hekim Sincan Hastanesi, tüp bebek merkezi kuruyor.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek tarafından ziyaret edilen hastanenin Başhekimi Dr. Mehmet Altuğ, "2009 yılının hastanemizde verilen hizmetlerin yaygınlaştırılması anlamında önemli bir yıl olacağını düşünüyoruz" dedi.

Hastane Başhekimi Dr. Mehmet Altuğ, Sincan Hastanesi'ne yeni eklenen birimlerle hastanenin günden güne büyüdüğünü kaydetti. Sincan Hastanesi'nin bölgedeki en kapsamlı acil servise ve yoğun bakımları olan tek hastane olduğunu kaydeden Dr. Altuğ, "Hastanemiz, ilk aylardan itibaren Sincan ve Etimesgut başta olmak üzere civar il ve ilçelerin de referans gösterdiği bölge hastanesi konumuna gelmiş ve hastalarımızın güvenini kısa sürede kazanmayı başarmıştır. 2009 yılının, hastanemizde verilen hizmetlerin yaygınlaştırılması anlamında önemli bir yıl olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Dr. Altuğ, "Tüp bebek merkezimizin açılışı da yakın bir zamanda yapılacak. Şu an ruhsatlandırma işlemleri tamamlanmak üzere. Merkezimizin açılmasıyla, kadın hastalıkları ve doğum hizmetlerinde marka olan hastanemizde tüp bebek hizmetinin de veriyor olması özellikle bize güven duyan halkımızın güvenini kat kat arttıracaktır. Zaman içerisinde Sağlık Bakanlığı'ndan planlama yönetmeliğinden dolayı alınacak kadrolar doğrultusunda özellikle de üst ihtisas dallarında yeni branş ve yeni hekimlerle kadromuz zenginleştirilecek ve hastalarımıza çok daha kapsamlı hizmetler sunulacaktır" şeklinde konuştu.

Özel Lokman Hekim Sincan Hastanesinin bölgedeki en kapsamlı Acil Servise ve yoğun bakım ünitelerine sahip olduğunu kaydeden Dr. Altuğ, şöyle devam etti:
"Hastanemiz helikopter ambulanslarla hasta kabulüne de başladı. Acil yardım gerektiren durumlarda hastalar, Sağlık Bakanlığı ya da özel firmaların ambulans helikopterleri ile anında hastanemize getirilerek tedavilerine vakit kaybetmeden başlanabilecektir. Bu hususlar hastanemizden çok hastalarımızın ve bölge halkının avantajı ve ayrıcalığıdır."

2009 yılında özellikle ön plana çıkmasını düşündükleri hizmetlere daha da ağırlık verileceğinin altını çizen Altuğ, "Bu hizmetlerin başında kalp damar cerrahisi ve kalp hastalıkları hizmetleri gelmektedir. Hastanemizde yapılan koroner anjiyo hizmetine ve kalp damar tıkanıklıkların yönelik açık kalp ameliyatlarına (by pass) özellikle ağırlık verilecektir. Ayrıca bu hizmetlerin yanı sıra diğer branşlarda verdiğimiz hizmetlerde de standart olarak sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra üst ihtisas ve ileri teknoloji gerektiren Diyabet Ünitesi, Obezite Ünitesi, Geriatri gibi hizmetlere yönelik de özellikli alanlar ve özellikli birimler oluşturulacaktır" şeklinde konuştu.

Özel Lokman Hekim Sincan Hastanesi'ni ziyaret eden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Özel Lokman Hekim Sincan Hastanesi'nin bölgede çok önemli bir sağlık hizmet sunucusu konumunda olduğunu söyledi.

Hastane yöneticileri ile bir süre görüşen Cemil Çiçek, sağlık hizmetleri sunumunda özel sektörün çok önemli bir yerinin olduğunu kaydederek, yapılan yatırımı memnuniyet ve takdirle karşıladıklarını söyledi. Özel Lokman Hekim Sincan Hastanesi'nin çok güzel bir hastane olduğunu belirten Çiçek, verdikleri hizmetten dolayı hastane yöneticilerine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 13:44:40
Güncelleme :5 Nisan 2009 Pazar 16:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet emin IP: 78.170.211.xxx Tarih : 5.04.2009 18:49:59

vatanımıza ve milletimizee hayırlı uğurlu olması dileğiyle,evlat hasreti çekenlere özellikle hayırlı evlatlar versiin.emeği geçenlerede ALLAH razı olsun var olsunlar..saygılarımla..