3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yenimahalle'de müzik ziyafeti

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında bu hafta sonu sanatçılar Suavi ve Ertuğrul Doğan sahne alacak.

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserleri her hafta sonu bir başka semtte coşku oluşturuyor. Geçtiğimiz hafta Şentepe'de Oğuz Aksaç konseriyle güzel bir hafta sonu geçiren Yenimahalleliler, bu hafta sonu da özgün müzik sanatçısı Suavi ve Türk halk müziği sanatçısı Ertuğrul Doğan konseriyle eğlenecek.

1 Ağustos 2009 Cumartesi saat 20.00'de Batıkent Vedat Dalokay Parkı'nda konser verecek olan sanatçılar, söyleyecekleri birbirinden güzel parçalarla Yenimahallelilere unutulmaz bir akşamyaşatacak. Yenimahallelilerin yaz konserleriyle doyasıya eğlenerek hoşça vakit geçirmelerini amaçladıklarını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Günlük hayatın stresinden ve yazın sıcağından bunalan vatandaşlarımızı bir nebze olsun rahatlatmak için bu etkinlikleri düzenliyoruz. Yenimahallelileri bu cumartesi akşamı Suavi ve Doğan konserine davet ediyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 16:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ayten Gürsoy IP: 212.174.63.xxx Tarih : 3.08.2009 12:37:39

Muhteşem bir konserdi.Emeği geçenlerin yüreğine sağlık.Gerçek sanatçıları görmekten çok büyük mutluluk duyduk.Yenimahalle belediyesine teşekkür ederim.