3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yenimahalle'de okullar açılışa hazır

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaz tatili öncesi öğrencilere verdiği, 'eksiklikleri giderilmiş, boyası badanası yapılmış okullar' sözünü yerine getirdi. Öğrenciler 2009-2010 Eğitim-Öğretim dönemine temiz ve bakımlı okullarda giriyor.

Yenimahalle Belediyesi, yaz tatili süresince ilçe sınırları içerisindeki 120'nin üzerinde okulun, iç ve dış boyama, tuvaletlerin yenilenmesi, çevre düzenlenmesi çalışmalarını yaptı.

Öğrencilerin temiz ve bakımlı okullarda eğitimlerini sürdürmeleri gerektiğinin altını çizen Yaşar, yeni dönemde de okullarla ilgili çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Çocukların daha sağlıklı ve temiz koşullarda eğitim alması için yeni eğitim öğretim yılına okulları hazırladıklarını anlatan Yaşar, "Belediye sınırları içindeki okulların genelinin eksikliklerini giderdik. Okulların içlerini, dışlarını boyadık. Tuvaletleri baştan aşağı yeniledik. Bazı okulların elektrik ve su tesisatları yenilendi. Çevre düzenlemelerine özen gösterdik. Okul bahçelerine banklar ve basketbol potaları koyduk" dedi.

Ülkenin geleceğinin çocukların elinden geçtiğinin altını çizen Yaşar, "Sağlıklı eğitim almış çocuklar ileride bu ülkeyi yönetecek, onlar geleceğimizin teminatıdır. Onların tüm eksikliklerinin giderilmesi de bizim görevimiz. Onların eğitim gördüğü yerlerin bakımlı, temiz ve düzenli olması için çalıştık. Verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 13:41:13
Güncelleme :21 Eylül 2009 Pazartesi 13:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?