3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yıldızlar altında sinema keyfi

Yenimahalleliler yıllar sonra yeniden açık havada sinema keyfi yaşadı. Sıcak yaz akşamlarında evlerine kapanmayan vatandaşlar, yıldızlar altında sinema izlemenin tadını çıkardı.

Yenimahalle Belediyesi, yaz aylarında eğlenceyi vatandaşın ayağına getiriyor. Bir dizi etkinliğe imza atan Yenimahalle Belediyesi, düzenlediği Yaz Konserleriyle Yenimahallelilere coşkulu anlar yaşatırken, şimdi de Sinema Günleri düzenliyor. Vatandaşlar, Türk sinemasının değerli ve klasikleşmiş yapıtlarını açık havada yıldızların altında dev ekranda izleme keyfi yaşıyor.

Açık havada sinema keyfini doyasıya yaşayan Yenimahalleliler, Demet Cemre Parkı'na kurulan dev ekranda Yeşilçam'ın ölümsüzleşen filmi 'Selvi Boylum Al Yazmalım' ile nostalji yaşadı. Başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın paylaştığı filmi dev ekranda izlemenin keyfini yaşayan vatandaşlar, Sinema Günleri'ne yoğun ilgi gösterdi. Belediye tarafından dağıtılan limonata ve çekirdek ise etkinliğe ayrı bir keyif kattı.

İlk ayağı Cemre Parkı'nda başlayan Sinema günleri Ağustos ayı boyunca hafta sonları Yenimahallelileri bir araya getirecek. Sinema Günleri takvimi ise şöyle:

Demet Cemre Parkı, "Güle Güle" 2 Ağustos saat 21.00
Çayyolu, "Devrim Arabaları" - "Güle Güle" 7-8 Ağustos saat 21.00
Şentepe, "Selvi Boylum Al Yazmalım" - "Hokkabaz" 14-15 Ağustos saat 21.00
Yenimahalle Merkez, "Devrim Arabaları" - "Kabadayı" 21-22 Ağustos saat 21.00
Batıkent, "Devrim Arabaları" - "Mutluluk" 28-29 Ağustos saat 21.00.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 12:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?