22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKYURT - ANKARA

Akyurt stadına çeki düzen

Akyurt kent merkezinde Akyurt Belediye Spor Kulübü tarafından kullanılan kent stadının modernize çalışmalarına başlandı.

Kentin tek stadı olan ve Akyurt Belediye Spor’un spor müsabakalarını yürüttüğü stat İl Özel İdare tarafından ihale edilerek Gençlik Spor İl Müdürlüğünün kontrolörlüğünde zemin drenajı ve suni çim olarak yeniden yapılandırılıyor. Olumsuz hava şartlarında kar ve su tutmayacak şekilde yeniden yapılandırılan stat 1.Amatör küme 2. yarı maçları başlamadan Aralık ayı içerisinde tamamlanarak hizmete girecek. Sporcuların daha sağlıklı bir ortamda müsabaka yapmaları imkanı sağlayacak tesisin etrafına yapılacak koşu yolu ile vatandaşla içinde spor yapma imkanları sunulacak.

Bu tesisin Akyurt’ta sporun gelişmesine önemli katkıda bulunacağını ifade eden başkan Ayantaş bu tesisin ilçeye kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tesisin yakınına bir de Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu yapılacağı müjdesini verdi.

Akyurt Belediye Spor Olarak tesislerin modernleştirilmesi ile 2.yarı maçlarını kendi sahalarında yapacaklarını belirten Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Şener “Kendi Saha avantajımızı da kullanarak başarılı bir şekilde Süper Amatör Lige çıkmayı hedefliyoruz ” şeklinde konuştu.

akyurt belediyesi
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 12:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?