22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKYURT - ANKARA

Akyurt'ta çamursuz kış

Akyurt Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Yaklaşan Ramazan Bayramı ve kış ayları öncesinde vatandaşların çamura batmadan rahat bir şekilde bu mevsimleri geçirmesini düşünen Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ilçeye ait 4 mahallede asfaltlama çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

Çalışmaları 21 Eylül 2007 Cuma günü İl Genel Meclis Üyesi Musa Çakmak ile birlikte yerinde denetleyen başkan Ayantaş vatandaşların sıkıntı ve beklentilerini dinleyerek yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

İlçenin Balıkhisar, Saracalar, Yıldırım ve Timurhan mahallelerinde Akyurt Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla tüm ara sokak yolları da dahil olmak üzere satî asfalt olarak isimlendirilen soğuk asfaltlama çalışmasıyla bayram’a kadar 15 km’lik çalışması yapılması planlanıyor.

akyurt belediyesi
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 12:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alper gungor IP: 88.232.9.xxx Tarih : 2.03.2008 00:21:18

oncelıkle sayın beledıye başkanımıza bı sorum olacak bız akyurtlu olarak buyuk şehırın butun ımkanlarından neden yararlanamıyoruz fakat gereksuyu gerekse elektırık faturalarını buyuk şehıre gore odeme yapılıyo bu na dayanarak pekı akyurtlular neden beledıye otobuslerınden yararlanamıyoruz.ve ayrıca 21 eylul 2007de başlayan asfaltlama neden yeşıltepe de yok bunlarla ılgılenırsenız sevınırım