15
Mayıs
2024
Çarşamba
AKYURT - ANKARA

İnşaat sektörü tek çatı altında

Başkent’e en yakın ilçelerden birisi olan Akyurt, planlı kentleşme ile modern bir kent olma yolunda hızla ilerliyor.

Hızla gelişen ilçede en büyük gelişme gösteren sektörlerin başında gelen inşaat sektörü gelmekte. İlçedeki müteahhitleri bir çatı altında toplayan AKİMDER (Akyurt İnşaat Müteahhitleri Derneği) I. Olağan Genel Kurullarını Akyurt Belediye Konferans Salonunda 3 Kasım 2007 Cumartesi günü saat 14:00’de gerçekleştirdi.

İlçe Kaymakamı Ahmet Avşar, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, İlçe Emniyet Amiri Hakan Yaralı, BİM-FED Genel Başkanı Mustafa Şahin ve ilçede faaliyet gösteren müteahhitlerin katılımıyla gerçekleştirilen I. Olağan Genel Kurul sağlıklı kentleşme ve kaliteli yapılar hedefiyle ve alınan yeni kararlarla ilçe açısından önem arz etmekte.

Müteahhitlerin sorunlarının, beklentilerinin, ilçe ve ülke ekonomisine olan katkılarından da bahsedilen toplantıda Belediye olan yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Ayantaş “İlçemizde hızla büyümekte bu büyüme önümüzdeki günlerde de artarak devam edecek. Göreve geldiğimizden bu güne kadar gerek teknik eleman takviyesiyle gerekse müteahhitlere sağladığımız kolaylıklarla müteahhitlerimizin işlerini kolaylaştırdık. İlk doğalgaz alan ilçe olmamız nedeniyle emlak değerlerinin artmasını sağlayarak müteahhitlerin konutlarını daha cazip hale getirerek kolay ve satmalarını sağladık. ” şeklinde konuştu.

Genel kurul sonunda AKİMDER tarafından Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş'a inşaat sektörüne yaptığı katkılardan dolayı bir plaket verildi.

akyurt belediyesi
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 12:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?