22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKYURT - ANKARA

Meydanda altyapı tamam

Kent meydanında altyapı çalışmalarının tamamlanması ile asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışmalarına 6 Temmuz 2007 Cuma günü başlandı.

Doğalgaz, Telekom ve BEDAŞ tarafından kent meydanında altyapı çalışmaları tamamladı. Altyapı çalışmalarının tamamlanması ile meydan düzenlemesi çalışmalarına başlandı. Büyükşehir Belediyesi yol asfalt ekibi 7 Temmuz 2007 Cumartesi günü ilçeye gelerek kent meydanında asfaltlama çalışmalarına başladı. İlçemizi ziyaret ederek çalışmaları Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaşla birlikte yerinde denetleyen Büyükşehir Belediyesinin Asfalt Koordinatörü olan ve “Yolların Fatihi” olarak bilinen Burhan Yazar Akyurt’a özel bir önem verdiklerini belirtti. İlçe meydan projesinin çok güzel olduğunu belirten yazar başkan Ayantaş’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Akyurt’a asfalt konusunda her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirten Yazar Başkan Ayantaşla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek Akyurt’tan gelen tüm talepleri değerlendirdiklerini ve hiçbir taleplerini geri çevirmediklerini belirtti.

Burhan Yazar’ın ilçemize verdiği destekten oldukça mutluyuz diyen Başkan Ayantaş “Kendisine ilettiğimiz tüm talepleri boş çevirmediği için sayın Yazar’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

akyurt belediyesi
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 12:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?