29
Mayıs
2024
Çarşamba
ALTINDAĞ - ANKARA

2008 yılında 2 bin 638 çift evlendi

Altındağ Belediyesi Nikah Salonu, güvenliği, çağdaş ve konforlu görünümüyle evlenecek olan çiftlerin ilk tercihi oluyor.

Nikah salonunu daha şık ve modern bir görünüme kavuşturan Altındağ Belediyesi, böylece hem evlenen çiftlerin hem de davetlilerin daha güzel bir ortamda nikah sevinci yaşamalarına imkan sağlıyor.

Altındağ Belediyesi Evlendirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 2008 yılında evlenmek için Altındağ Belediyesi'ne 2 bin 964 çift müracaat etti ve bunlardan 2 bin 658 çiftin nikahı Altındağ Belediyesi'nin nikah salonunda kıyıldı. Kasım ayı içerisinde 150 çiftin nikahı Altındağ Belediyesi'nin nikah salonunda kıyılırken, Aralık ayında ise 88 çiftin nikahları gerçekleştirildi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, nikahları Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirmelerinin mutluluk verici olduğunu belirterek, kıydığı nikahlarda çiftlerin yüzünde gördüğü mutluluk ve heyecana ortak olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Evlilik hazırlığında bulunan çiftlerin işlemlerini hızlı ve kolayca yapabilmeleri için belediye olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını kaydeden Tiryaki, evlenen çiftlere de "ömür boyu mutluluklar" diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 17:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?