18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALTINDAĞ - ANKARA

AK Parti Aday Adayları

      AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel TİRYAKİ aday adayları ile bir araya geldi.

 

        AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ ve AK Parti Altındağ Belediye Başkan Aday Adayları Altınpark Belediye evinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda biraraya geldiler.
        AK Parti Altındağ Belediye Başkanlığı için Aday adaylığı döneminde kıyasıya yarış içinde olan AK Parti Aday Adayları, Aday olarak açıklanan Veysel TİRYAKİ ile bir araya gelerek desteklerini açıkladılar. Mazeretleri bulunanlar dışında geniş bir katılımın sağlandığı kahvaltılı toplantıda AK Parti Ankara Millet Vekili Faruk KOCA’da hazır bulundu.
        AK Parti Aday Adayları önemli olanın Altındağ’a hizmet olduğunu ve bu iş içinde Veysel TİRYAKİ’ye fırsat tanındığını, Ankara’nın kalbi olan Altındağ’ın hak ettiği değeri elde etmesi uğrunda yapılacak çalışmalarda AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ’ye güçlerinin yettiğince destek olacaklarını, bu güzel ilçeye her zaman hizmete hazır olduklarını belirttiler.
        AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ de şimdiden destekleri için aday adaylarına teşekkür etti. Hep birlikte Altındağ için çalışarak, en güzel projeleri üreteceklerini belirtti.
Yayın Tarihi : 11 Mart 2004 Perşembe 13:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?