19
Mayıs
2024
Pazar
ALTINDAĞ - ANKARA

AK Parti Sitelerde ...

AK PARTİLİLERİN BULUŞMASI MUHTEŞEM BİR MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

TİRYAKİ : ALTINDAĞ, ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK...

        28 Mart Yerel seçimlerine 5 gün kala Partiler propagandalarını hızlandırdı. AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezinin site kavaklarda organize ettiği partililerle ve vatandaşlarla buluşmaya   yaklaşık sekiz bin kişi katıldı. Partililerin buluşması muhteşem bir mitinge dönüştü.

        TBMM Başkan Vekili ve Ankara Milletvekili İsmail ALPTEKİN, Ankara Milletvekilleri Nurdoğan TOPALOĞLU, Talat KARAPINAR, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK, AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ, AK Parti Altındağ İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Altındağ Belediye Başkan Aday Adayları, AK Parti Altındağ Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile yaklaşık sekiz bin kişi katıldı.

        Siteler Ankara’nın değil Türkiye’nin hatta Dünyanın cazibe merkezi olarak, üretici ile tüketicinin doğrudan doğruya buluştuğu dev bir “Uluslararası Mobilya Fuarı” haline gelecek diyen AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ “ Yeni dönemde Ankara değil Türkiye Altındağ’ı konuşacak. İmar sorunlarının çözümü için İktidarla, Büyükşehir Belediyemizle birlikte Çağdaş Kentsel Dönüşüm Projelerini daha kapsamlı ele alıp, hızla gerçekleştireceğiz. Altındağ’da herkese meslek ve beceri kazandıracağız. Yaşlıların, kimsesizlerin ve yoksul ailelerin sorunlarıyla ilgilenen Sosyal Hizmet Ofisleri açacağız. Altındağ’da yediden yetmişe herkes hizmet alacaktır. Sorunları ortadan kaldırmak için halkın içinde olacağız. Altındağ’ımız sokakları temiz, gece lambaları yanan, huzurlu bir ilçe olacaktır. Yeni dönemde Altındağ, Altın çağını yaşayacaktır” diyen TİRYAKİ “Altındağ da 25 bin oy alamayan hiçbir parti Meclis üyesi çıkaramayacaktır. Onun için oyları bölmeden İktidar, Ankara Büyükşehir ve Altındağ uyumluluğu içerisinde çalışabilmemiz için 28 Mart sabahı oyları AK Partiye veriniz. Altındağlı hemşehrilerim ve Altındağ da üretim yapan değerli kardeşlerim Kale ve Hıdırlık Tepe, Atakule ve çevresinden; Siteler Çankaya’daki işyerlerinden daha değerli olacaktır. Protokol yolu olarak bildiğiniz Esenboğa yolu Kuzey Ankara Kent girişi projesiyle canlılık kazanarak İktidar, Ankara Büyükşehir ve Altındağ iş birliği içerisinde gelişecektir. Çalışan Belediye Altındağ olacaktır” dedi.

        Kuzey Ankara Kent Girişi Projesi, Bentderesi Projesi, Hıdırlık Tepe Projeleriyle Altındağ’ın kaderi değişecek diyen AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK Altındağ ilçesine son beş yıl içinde yaptıkları hizmetleri anlatarak, “Ekmek dediniz ekmek, giyim dediniz giyim, ayakkabı dediniz ayakkabı gönderdik. Altındağ’dan hiçbir hizmeti esirgemedik. Önümüzdeki dönemde de Ankara Kalesi, Hacıbayram Atıfbey yepyeni görünüme kavuşacak. Altındağlıyı hava metrosuyla tanıştıracağız” diyen Başkan GÖKÇEK Doğalgazı neredeyse bölgenin tamamına yaydıklarını belirterek, eksik kalan küçük bir kısmı da tamamlayacaklarını söyledi.

        On yıl öncesi Siteleri sürekli sel basması nedeniyle, esnaf zor durumda kalıyordu. Kanalizasyon sorununu tamamen çözerek, sıkıntı kalmadığını vurgulayan Başkan GÖKÇEK “Asfaltları tamamladık, trafiği alt ve üst geçitlerle rahatlattık. Açılan çocuk, gençlik ve hanım kulüpleri sayesinde Altındağ da suç oranı %60 oranında düştü. Hizmetlerimiz artarak sürüyor daha da sürecek” diyerek yapılan seçim anketlerine de değindi. Vatandaşın sandığa gitmesini isteyen GÖKÇEK, AK partinin Ankara da Belediyeleri kazanacağını vurgulayarak; Altındağ da 25 bin oy alamayan hiçbir parti Meclis üyesi çıkaramayacak. Onun için oylarınızı bölmeyin. İktidarla, Büyükşehir’le, Altındağ’ı birbirinden ayırmayın üçlü olsun güçlü olsun. Başkan Adayımız Veysel TİRYAKİ’nin getirdiği projelere imza atıp destekçi olacağım. Anket sonuçları nedeniyle rehavete kapanılmamasını teşkilatın daha çok çalışması gerektiğini ve vatandaşın ise sandığa giderek oylarını kullanması gerektiğinin üstünü çizerek, Yeni dönemde Altındağ’da bir çok yeni projenin hayata geçirileceğini söyledi.

Yayın Tarihi : 24 Mart 2004 Çarşamba 12:13:45
Güncelleme :24 Mart 2004 Çarşamba 13:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?