31
Mayıs
2024
Cuma
ALTINDAĞ - ANKARA

Altınay ihtiyaç sahiplerinin yanında

Altındağ Belediyesi'nin ödüllü yardımlaşma kuruluşu Altınay, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Şimdiye dek on binlerce ailenin gıda, giyim, ev eşyası, hasta ve engelli bakımına yönelik çok çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan Altınay, son olarak 45 ailenin daha sıkıntılarına çözüm oldu.

İhtiyaç sahibi ailelerle Altınay'da buluşan Başkan Tiryaki, bir tane yaylı özel hasta yatağı, 2 tane özel boyunluklu tekerlekli sandalye, 4 tane bebek arabası, 3 tane tekerlekli sandalye dağıttı.

35 aileye de düzenli olarak hasta bezi alabilmelerini sağlayan özel bir kimlik kartı verildi. Dağıtım sırasında vatandaşlarla sohbet ederek sorularını da cevaplayan Başkan Tiryaki, bu tür sosyal yardımları büyük bir titizlikle gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Altınay'ın, hayırsever vatandaşların bağışlarını yoksul insanlara ulaştırmak amacıyla kurulduğunu vurgulayan Tiryaki, "Bu yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek için çok titiz çalışıyoruz. Yardım için başvuran ailelerin durumlarını görmek için evlerini ziyaret ediyoruz. Böylece ihtiyaçlarını yerinde tespit edip yardımlarımızı ona göre yapıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız da bağışlarının doğru kişilere teslim edildiğini bildiği için Altınay'a güveniyor ve bizleri yalnız bırakmıyorlar.
Belediyemiz vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan herkese ben Altındağlılar adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 16:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?