31
Mayıs
2024
Cuma
ALTINDAĞ - ANKARA

Altınay'dan ihtiyaç sahiplerine yardım

Altındağ Belediyesi'nin ödüllü yardımlaşma kurumu Altınay, bölgede yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana on binlerce başvuruyu bizzat yerinde inceleyerek eksikleri tespit eden ve hayırsever vatandaşlardan gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Altınay, son olarak Özürlüler Haftası dolayısıyla özürlü ve bakıma muhtaçlara hasta bezi, tekerlekli sandalye ve bebek arabası dağıttı.

Altınay mağazasında düzenlenen dağıtım törenine katılan Başkan Veysel Tiryaki, yardımlaşma esaslı bir kurum olan Altınay'ın önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getirdiğini kaydetti. "Altındağ yoksul insanların yaşadığı bir bölge. İhtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletebilmek, onlara yardım eli uzatmak, sosyal belediyecilik anlayışımızın temel ilkesi. Hayırseverlerin bağışlarıyla donatılan çarşımızda, bir evin ihtiyaç duyabileceği her şey var" diyen Başkan Tiryaki, Altınay'da çalışan görevlilerin gelen başvuruları yerinde inceleyerek yapılacak yardımı belirlediklerini söyledi.

Tiryaki, "Biz, popülist politikalar uğruna kimseye bir şey dağıtmıyoruz, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirliyor ve yardım yapıyoruz. Bu yardımların gerçekten muhtaç insanlara gideceğini bilerek, bize güvenerek bağışta bulunan tüm Altındağlı ve Ankaralılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yaklaşık bir saat süren etkinlikte Başkan Tiryaki, Altınay tarafından kendilerine özel kartlar verilen ve aylık hasta bezi yardımı yapılan toplam 100 ailenin yanı sıra hasta arabası, bebek arabası ve gerekli ekipmanlardan oluşan yardım setlerini bizzat dağıttı.

 

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 16:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?