1
Haziran
2024
Cumartesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Altınay'ın yardımları devam ediyor

Altındağ Belediyesi'nin Türkiye'de bir ilke imza atarak hayata geçirdiği yardım organizasyonu Altınay, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu Ramazan'da da Altındağlı ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatıyor.

Ramazan ayı boyunca 15 bin çocuğa eğitim yardımı, 7 bin 150 aileye gıda yardımı yapan Altınay, evleri yanan 10 aileye de ihtiyaçları doğrultusunda halı, televizyon, yatak, çekyat ve benzeri eşya yardımı yaptı. Ayrıca gereksinimleri doğrultusunda 3 bin 500 ailenin ihtiyaçları karşılandı ve 100 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuk bayram öncesinde giydirildi.

Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Mübarek Ramazan ayı yardımlaşmanın ve toplumsal dayanışma duygularının en yüksek seviyeye çıktığı aydır. Bu manada, birçok yoksul vatandaşımızın yaşadığı ilçemizde Ramazan ayının bu aileler için de mutlu ve huzurlu geçmesini sağlamaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletebilmek, onlara yardım eli uzatmak, sosyal belediyecilik anlayışımızın temel ilkesi. Görevli arkadaşlarımız, gelen başvuruları yerinde inceliyor ve yapılacak yardımı belirliyor. Biz, popülist politikalar uğruna kimseye bir şey dağıtmıyoruz, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirliyor ve yardım yapıyoruz. Altınay, ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden yardım dağıtıyor. Sadece Ramazan ayında değil, tüm yıl boyunca yaptığımız yardımlarla ilçemizdeki sosyal dayanışmayı artırıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 17:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?