23
Mayıs
2024
Perşembe
ALTINDAĞ - ANKARA

Altındağ Belediye Başkanlığı'na müracaat

Altındağ  Belediye Başkanlığı için; AK Partili Altındağ Belediye Başkanı M. Ziya KAHRAMAN, AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığına resmi müracaatını yaptı.

Altındağ da hizmete devam diyen Altındağ Belediye Başkanı M. Ziya KAHRAMAN; Mart 2004 de yapılacak yerel yönetim seçimleri için Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirterek AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığına resmi müraacatını yaptı.

Müraacat esnasında açıklama da bulunan Başkan KAHRAMAN “Altındağ’a hizmeti kutsal bir görev sayıyorum. Onun için gördük ki 3 Kasım seçimleriyle birlikte Ülkemizde istikrar oluştu. Altındağımıza daha iyi hizmet yapmak için bu görevi yürütmeyi uygun gördüm. İnşaallah teşkilatlarımız, partimiz ve halkımız görevlendirirse seve seve bu görevi daha güzel, daha verimli olarak yürütürüz” diyen Başkan 1960-1961 yıllarında Ankara’ya geldiğini belirterek 42 yıldır Altındağ’a hizmet verdiğini söyledi.

            1994 yılında Refah Partisinden Altındağ Belediye Başkanı olduğunu belirten KAHRAMAN “on yıldır bu görevi ifa ediyorum. Bu görevin hemen hemen %85’ini muhalefette bir yılını da siyasi destekle geçirdim. Ağustos ta AK Partiye geçtim. 14 Ağustos tan beri de AK Partili bir Belediye Başkanı olarak Altındağ’lıya hizmet ediyorum. Altındağ’lıya bir çok şeyler kazandırdığıma inanıyorum. Bilhassa 3 Kasımdan sonra gelen iktidarla Ülkemizde güzelliklerin çoğaldığını, Altındağ’ımıza ve Ankara’mıza çok daha güzel hizmetlerin Yerel Yönetimler eliyle yapılacağına inancım sonsuzdur. Görevi devam ettirmenin Ankara’mıza Altındağ’ımıza ve Partimize yararlı olacağı inancıyla bu göreve tekrar talibim. Teşkilatımızın Genel Merkezimizin tasvib etmesi halinde daha güzel bir şevkle var gücümüzle ve bütün bir birikimimizin tümünü Altındağ’ımıza Ankara’mıza kullanma gayreti ve arzusu içerisinde olacağım. Altındağ da çok şeyler değişecek ve kaliteli hizmet olacaktır. İnşaallah Partimiz için hayırlı bir sonuç olur. Partimize ve teşkilatlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Müraacatın alındığını ve hayırlı-uğurlu olmasını dileyen AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Orhan KAYA “Belediye Başkanımızı tanıyor ve seviyoruz. Hizmetlerinden memnunuz. Başkanımız önümüzde ki dönemde de Altındağa en iyi hizmetlerle, yarışlarla hesap vermede sıkıntı çekmeyecek bir Belediye Başkanıdır. Biz elimizden geleni yapacağız. Bundan sonraki dönemde de Altındağın kaderini değiştirecek. Ak Parti iktidarı da ilçe teşkilatımız da Belediyenin projelerine destek verecek. Yaşadığımız yer olarak Altındağa hizmet için var gücümüzle çalışacağız” diyerek aday adaylarının olacağını söyleyen AKP İlçe Başkanı KAYA “Başkanımızın Ak partinin geleceği için, Ankara’nın ve Altındağın gelişmesi için çalışacağına inanıyorum ve bunu da biliyorum. Müraacatlarından dolayı da memnunum, teşekkür ediyorum” dedi.

Yayın Tarihi : 21 Aralık 2003 Pazar 00:00:02
Güncelleme :2 Şubat 2004 Pazartesi 11:06:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür güner IP: 92.44.184.xxx Tarih : 19.03.2009 19:14:58

sayın başkanımız ben yunus emre halk pazarı esnafıyım bizler zabıtanın almış olduğu aylık aidatlarla ilgili yeni dönemde ne yapacağınızı merak ediyoruz .bizler ordan gelen parayla ailemizi yaşatmaya çalışıyoruz lütfen bunu dikkate alın.