19
Mayıs
2024
Pazar
ALTINDAĞ - ANKARA

Altındağ Belediyesi kurbana hazır

KURBANLIK SATIŞ VE KESİM YERLERİ

Altındağ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurban satışları için gerekli tedbirleri alarak ilçe sınırları içerisinde kurban satış ve kesim yerlerini belirledi. Kurban satışlarına; Kurban Bayramına son 15 gün kala başlanacağı belirtilerek, dört bölgede Kurban satış ve kesim yerleri hazırlayan Altındağ Belediyesi yetkilileri, bu yerlerin dışında kurban satış ve kesimine kesinlikle izin verilmeyeceğini açıkladılar.

Altındağ Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde vatandaşların sağlıklı, temiz bir ortamda kurbanlık hayvan almaları ve kurbanlıklarını kesmeleri amacıyla gerekli önlemleri aldı. Belediye yetkililerinin yaptığı açıklamada; aşağıda belirtilen kurbanlık satış ve kesim yerleri düzenlenerek; Veteriner ve Sağlık ekiplerinin kontrolü altında ve Zabıtanın sık sık denetimleri ile çevrenin ve altyapının düzenlenmesi ve çevre temizliğinin de yapılarak halkın sağlıklı ve temiz ortamda alış-veriş ve kesim yapmalarının sağlandığı belirtildi.

Altındağ Belediyesi yetkilileri, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Belediye olarak gereken tedbirleri aldıklarını belirterek; halkın güvenli, sağlıklı ve temiz ortamda Veterinerlerin kontrolleri altında hayvan satış ve kesimlerinin sağlanacaklarını açıkladılar. Altındağ İlçesi  sınırları içerisinde muhtelif dört bölgede, Kurban Bayramına son 15 gün  kala kurbanlık satış yerleri ve kurban kesim yerleri hazırlandığını bildiren yetkililer, belirtilen yerler dışında   kurban satış ve kesimine  izin verilmeyeceği ve özellikle daha önceki yıllarda kurban satışına izin verilmeyen Ankara Hastanesi çevresi, Bentderesi Cad., Aktaş ve Plevne Caddesinde bu yıl da  izin verilmeyeceğini açıkladılar.

ALTINDAĞ BÖLGESİ KURBAN SATIŞ YERLERİ

1-Battalgazi Pazar Yeri: Alemdağ Mah. 6. Cad. üzeri BATTALGAZİ

 2-Solfasol  Pazar yeri : Karakum Mah. Solfasol Cd. 32. sokak üzeri SOLFASOL

 3-Örnek Mahallesi : Faik Suat Cad. No: 25  Karşısı Boş arsa ÖRNEK

 4-Karapürçek Pazar Yeri : Karapürçek Mah. 1.Cad. 54.Sokak KARAPÜRÇEK

ALTINDAĞ BÖLGESİ KURBAN KESİM YERLERİ

 1-İskitler Pazar Yeri: Tesfiyeci Cad. Seçim Sokak üzeri İSKİTLER

 2-Aydınlıkevler Pazar Yeri : Ahiler Mah. İstinye Sok. ile Gülveren Sok. arası   AYDINLIKEVLER

 3-Güneşevler Pazar Yeri : Güneşevler Mah. Malazgirt Cad. 20 ile 26. Sok. üzeri  GÜNEŞEVLER

4-Hacı Bayram Veli Pazar Yeri :Yıldıztepe Mah. Hasköy Polis Karakolu arkası 179 Sok.HASKÖY

Yayın Tarihi : 12 Ocak 2004 Pazartesi 00:00:02
Güncelleme :2 Şubat 2004 Pazartesi 10:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?