30
Mayıs
2024
Perşembe
ALTINDAĞ - ANKARA

Altındağ Belediyesi yaz şölenleri

Altındağ Belediyesi'nin yaz aylarında tatile gidemeyen mahalle sakinleri için düzenlediği ve tüm ilçede merakla beklenen şölenler bu yıl da eğlenceyi mahalle sakinlerinin ayağına kadar getiriyor.

İlki 22 Temmuz'da Sol Fa Sol Pazar Yeri'nde gerçekleşen etkinlik, bu hafta da Mehmet Akif Ersoy Meydanı ve Cemre Parkı'nda devam etti.

Kim Bunlar Sanat Evi sanatçılarının sahne aldığı şölenler Altındağlılardan yoğun ilgi görüyor. Hazırladıkları palyaço gösterisiyle büyük ilgi toplayan sanatçılar, kukla ve uzun adam gösterileri ile özellikle minik Altındağlılardan büyük alkış alıyorlar.
Yaz Şölenlerinde, Kültür Bakanlığı sanatçıları, pop müzik şarkıcısı Özhan ve Altındağ Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi Eylül İlkim İlk Altındağlılarla buluşuyor.

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, sıcak yaz akşamlarını sıkıcı olmaktan çıkarıp, eğlenceli bir hale getirmeye çalıştıklarını belirterek, "Eğlenceyi Altındağlıların ayağına getiriyoruz. Ağustos ayı boyunca Altındağ'ın 10 farklı bölgesinde düzenleyeceğimiz şölenlerle tatile gidemeyen vatandaşlarımız için yaz akşamlarında iyi vakit geçirme olanağı sağlayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 16:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?