17
Mayıs
2024
Cuma
ALTINDAĞ - ANKARA

Altındağ Belediyesi'nde Ramazan yardımı

Mağdur durumdaki vatandaşların yaralarına bir nebze olsun merhem olabilmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “7'den 70’e hepsinin yanındayız" dedi. Tiryaki, Ramazan ayından sonra da bu yardımların devam edeceğini belirterek, "Ekiplerimiz mağdur olduğu bildirilen vatandaşların evlerine giderek, gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadıkları tespit ediyor. Sonra ihtiyaç sahiplerine yardım yapılıyor” diye konuştu. 

Tespit çalışması sırasında, çeşitli rahatsızlıkları bulunan vatandaşları da belirlediklerini kaydeden Tiryaki, şöyle konuştu:

"Bu vatandaşlar Belediyemizin Sağlık Müdürlüğü'nde tedavi ediliyor. İlaçlarını da ücretsiz olarak kendilerine veriyoruz. Halkımızın Ramazan ayını, sağlık ve sıhhat içinde geçirmelerini arzuluyoruz."

Yardım paketleri her gün iftar saatinde Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve bürokratlar tarafından vatandaşların evine götürülüyor. Her akşam yaklaşık 10'ar aileyi ziyaret eden grup, paketlerin yanısıra sefer taslarında yemek de götürüyorlar. Başkan ve ekibi, ziyaret ettiği evde iftarını da açıyor.

Ramazan Yaman
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2004 Perşembe 09:42:53
Güncelleme :4 Kasım 2004 Perşembe 18:07:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA KURT IP: 78.161.22.xxx Tarih : 10.11.2008 12:07:39

VEYSEL TİRYAKİ BEY GÖREVE GELDİGİ GÜNDEN BUGÜNE İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR, BENDE ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLİYORUM. Dr.Mustafa KURT...