17
Mayıs
2024
Cuma
ALTINDAĞ - ANKARA

Altındağ'da Araç Filosu Yenilendi.

       Altındağ Belediyesi araç filosunu yeniledi. Yeni araçlar törenle hizmete sunuldu. Hizmete sunulan 5 araçla yoksul vatandaşların evlerine yardım dağıtılacak.
 
         Altındağ Belediyesi hizmeti daha verimli verebilmek için araç filosunu yeniledi. Daha önce 80 adet miadı dolmuş araçların satışını gerçekleştiren Altındağ Belediyesi, 23 adet arabayı hizmete sundu. Teslim edilen 13 arabadan  10 adedi çift kabinli sinyalizasyonlu pikap üç adedi ise fort minibüs. Sinyalizasyonlu araçların bir bölümü Zabıtanın modernizasyonu için kullanılacak.
 
         Altındağ’a ve Altındağlıya en iyi hizmetleri vereceklerini vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ “ Göreve geldiğimizden bu güne kadar gerek iç kısımda gerekse dış kısımda yenilikler getirerek halkın hizmetindeyiz. Binamızın Başkanlık katı ile 4.ncü katında değişiklikler yaparak memurun çalışma ortamını yeniledik. İlk önce miadı dolmuş 80 aracın satışını gerçekleştirdik. Şimdi yeni araçlarla Altındağlıya en iyi hizmetleri vereceğiz” diyen Başkan TİRYAKİ “Sırf beş aracımız Altındağ da yaşayan yoksul vatandaşları tespit ederek, ihtiyaçları ölçüsünde yardımlar yapılacaktır. Kimin ne ihtiyacı var ise o ihtiyaç olduğu malzeme, araçlarımız vasıtasıyla evlerine teslim edilecektir. Bu araçlarımız hem Belediyemize hem de Altındağlıya hayırlı olsun” dedi.
 
        
Ramazan YAMAN
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2004 Cuma 17:29:21
Güncelleme :27 Eylül 2004 Pazartesi 14:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?