18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Altındağ'ın Kaderi Değişecek

Seçim Çalışmalarında VEYSEL TİRYAKİ:  “ALTINDAĞ’IN KADERİ DEĞİŞECEK”

            AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ “Ayırmayan, kayırmayan, savurmayan şeffaf bir yönetim” vaat ediyor.
 
          28 Mart Yerel Yönetim seçimleri için start veren Belediye Başkan adayları hizmetlerini halka aktarıyor. AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ Altındağ bölgesini karış karış dolaşarak esnafa, halka, gençlere hizmetlerini anlatıyor.
 
          Kahvehaneler, Pazar yerlerinin yanı sıra Hemşehri ve Meslek Kuruluşları ile Derneklerine de ziyaretlerde bulunan Başkan Adayı TİRYAKİ, Rüzgarlı Caddesinde bulunan Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği’ni de (TİMKODER) ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Yusuf ALTUN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çevre esnafı hazır bulundu.
 
          AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ, yeni dönemin parolasını “İnsanca Hizmet, İnsanca Muamele” olduğunu belirtiyor. Ayırmayan, Kayırmayan, Savurmayan şeffaf bir yönetim vurgulayan TİRYAKİ “Ankara’nın tarihi, Kültürel ve manevi mirasına sahip Altındağ, uluslaraarası turizme açılacak. Kentsel Dönüşüm Projeleri artarak daha kapsamlı sağlıklı ve modern, çağdaş yaşam alanları ile çoğalacak. İskitler sanayi bölgesi “Uluslararası Ticaret Merkezi” ve “Merkezi İş Alanlarına” dönüştürülecek. Altındağ’da herkese meslek ve beceri kurslarıyla meslek kazandıracağız. Yaşlıların, kimsesizlerin ve yoksul ailelerin sorunlarıyla ilgilenen Sosyal Hizmet Ofisleri açacağız. Gençlerimizi, çocuklarımızı sokaktan kurtaracak, sanatsal aktivite merkezleri ile spor ve oyun alanlarıyla boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmelerini ve de meslek kurslarıyla meslek edinmelerini sağlayacağız” diyen TİRYAKİ “Yeni dönemde sadece Ankara değil Türkiye Altındağ’ı konuşacak. Başka yolu yok; Altındağ Çankaya’ya eşitlenecek. Altındağ’ın AK yarınları için AK yüreklilikle çalışacak bir Başkan, Çalışan Belediye Altındağ olacaktır” dedi.
Yayın Tarihi : 10 Mart 2004 Çarşamba 13:13:39
Güncelleme :5 Nisan 2004 Pazartesi 12:56:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?