17
Mayıs
2024
Cuma
ALTINDAĞ - ANKARA

Ankara: Katil zanlısı yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, 17 Ağustos 2004 tarihinde Altındağ İlçesi Gültepe Mahallesi Gültepe İlköğretim Okulu bahçesi içerisinde ticari taksi sürücüsü O.G. kafasından tabanca ile vurulurken, aynı olayda S.Ö. isimli bir kişi ise göğsünden silahla yaralandı.


Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, olayın zanlısının çeşitli suçlardan sabıkalı H.V. olduğu tespit edildi. Polisin yaptığı operasyon sonucunda zanlı 22 Ağustos 2004 günü olayda kullanılan tabanca ile birlikte saklandığı Altındağ bölgesinde yakalandı. Zanlı yapılan sorgusunda uyuşturucu madde alıp-verme meselesinden aralarında tartışma çıktığını, olaydan 1 ay önce Keçiören’de bir evden hırsızlık yaparken almış olduğu tabanca ile öldürdüğünü itiraf etti.


Cinayet Bürosu’ndaki sorgusu tamamlanan zanlının Adliye sevk edilirken gazetecilere 1 kişinin ölümü, 1 kişinin ise göğsünden yararlanmasını ’Şakalaşırken oldu’ diye açıklamaya çalışması dikkat çekti

iha-ankara
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2004 Salı 00:32:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?