17
Mayıs
2024
Cuma
ALTINDAĞ - ANKARA

Ankara-Altındağ: Belediye'de devir-teslim töreni yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) Altındağ Belediye Başkanı seçilen Veysel Tiryaki, Altındağ Belediye eski Başkanı Ziya Kahraman’dan başkanlık görevini teslim aldı.

1994’ten bu yana belediye başkanlığı yapan Kahraman, Altındağ’ın sorunlar yumağı içinde olduğunu ve bu sorunların hafife alınmaması gerektiğini belirtti. 3 kriz ve 2 büyük depremin ardından mimarlık ve mühendislik birikimiyle sorunları çözmeye çalıştığını söyleyen Kahraman, Altındağ’ın hizmete muhtaç olduğunu savundu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise farklı bir yönetimden gelmek yerine aynı yönetimin içinden gelmenini mutluluğunu yaşadığını belirterek, " Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün bayrak bizde. Daha yükseklere taşımak bizim görevimiz" dedi. Ankara’nın kalbi olan Altındağ’dan yüzde 65’lik rekor oy almasını beklemediğini ifade eden Tiryaki, bu oyların kendi sorumluluklarını da artırdığını ama bunun altından en iyi şeklide kalkacağını kaydetti. "Arkamızda güçlü bir siyasal iktidar, Büyükşehir Belediyesi ve belediye başkanları var" diyen Tiryaki, Altındağ’ı sözü edilen bir belediye yapacağını söyledi. Konuşmaların ardından, Kahraman, Tiryaki’ye belediyenin beratını ve mührünü teslim etti.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2004 Cuma 19:27:53
Güncelleme :3 Nisan 2004 Cumartesi 15:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?