18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALTINDAĞ - ANKARA

ASKİ ve Altındağ Belediyesi'nin ilgisizliği.

Aşağıda bahsedilen sorun ASKİ ve Altındağ Belediyesi yetkililerinin 7 aylık ilgisizliklerini ve beceriksizliklerini anlatmaktadır.

Sayın yetkili;


Ülkemizde siyasilerin ve siyasilerle birlikte yönetime (görev başına) gelen insanların, ne zaman seçim zamanları dışında görevlerini halkı düşünerek layıkıyla yapacaklar merak ediyorum. Gelelim konumuza; 22. yüzyıla gireceğimiz bir zamanda başkentte hala kanalizasyon sularının sokaklara akması ve tüm çevre halkının sağlığını tehdit etmesi sanıyorum kabul edilir bir durum değil.

ÇAMLIK MAHALLESİ 56. SOKAK ( SİTELER/ALTINDAĞ) üzerinde Nevzat Karabey isimli vatandaşın bir şekilde, alt yapısı hazırlanmadan belediyeden ruhsat alarak yaptığı inşaat tam 56. sokak üzerine inşa edilmiş ve bu inşaat yapılırken yoldaki su ve kanalizasyon borularının uçları tamamen usulsüz olarak kapatılmıştır. Kısacası altyapı düzenlemesi yapılmadan bu inşaata ruhsat verilmesi gibi bir gafletten ötesi, bu boruların kapatılması sonucu kanalizasyon hatlarında biriken PİS SULARIN TAM 7 AYDIR SOKAKLARA AKMASI ve TÜM YETKİLİLERE BİLDİRİLMESİNE RAĞMEN GÖRMEZDEN GELİNMESİDİR. 7 aydır çeşitli mercilere (153’e kayıtlı birçok arıza kaydını görebilirsiniz, ayrıca ASKİ de konu ile ilgisi olabilecek hemen hemen herkese) baş vurulmuş ve tamir edileceği konusunda sözler verilmesine rağmen halen sorun çözüme kavuşturulmamış ve hatta hiçbir yetkili acaba bu sorun nedir diye incelemeye dahi gelmemiştir. 153 arıza bildirim görevlileri 5 Aralıkta sorunun giderileceğini söylemesine rağmen bu gün 18 Aralıkta hala sorun giderilme bir tarafa ilgilenmeye dahi, gelinmemiştir. En son Siteler kanalizasyon idaresinde görev yapan Mehmet Kurşunlu bey 17 Kasımda arıza bölgesine gelerek siyasi nedenlerle elindeki tüm ekipmanın (kepçe vs.) Keçiören bölgesine yönlendirildiğini dolayısı ile elindeki ekipmanın kısa bir süre sonra (4-5 gün) ekipmanlarının geleceği ve sorunu gidereceklerini söylemesine rağmen bu gün 18 Aralık ta hala soruna çözüm gelmemiştir.

ACABA YETKİLİLER NEYİBEKLİYOR……

EĞER SEÇİMLERİ BEKLİYOR İSELER BU GÜNE KADAR SİZLERE OY VEREN TÜM MAHALLE VE CİVAR HALK UNUTULMANIN KARŞILIĞINI SEÇİMLERDE SİZİ UNUTARAK VERECEKTİR.

GÖNLÜMÜZ HALA UNUTMAKTAN YANA DEĞİL. BU SEBEPLE BU SORUNU ACİLETEN GİDERMENİZ GÜVENİMİZİN DEVAMI İÇİN ESAS OLACAKTIR….

ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILI OLDUĞUNUZU GÖRMEK ÜMİDİYLE………….

Ali Ciritçioğlu
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2003 Perşembe 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 15:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sed@ IP: 88.231.15.xxx Tarih : 2.06.2008 11:07:59

etimesgut halkının en büyük sıkıntısını dile getirmek istiyorum,neden sürekli su kesintisi yaşıyoruz? acaba ankaranın bu problemi yalnızca bizim üzerimizden mi çözülmeye çalışılıyo? her gün en az 3-4 saatlik su kesintisi oluyo,hafta içi fazla etkilenmesekte hafta sonları bundan çok etkileniyoruz ve büyük rahatsızlık duyuyoruz. LÜTFEN BU SORUNA Bİ ÇÖZÜM YOLU BULUN.TEŞEKKÜRLER...