19
Mayıs
2024
Pazar
ALTINDAĞ - ANKARA

Başbakan, iftarını vatandaşlarla birlikte açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, orucunu Altındağ Belediyesi Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’ndeki iftar sofrasında, vatandaşlarla birlikte açtı.

Başbakan Erdoğan, Ramazan ayının ikinci gününde orucunu açmak üzere, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, AK Parti Ankara İl Başkanı Nurettin Akman ve bazı milletvekilleriyle birlikte, Hüseyin Gazi Mahallesi’ne geldi. Altındağ Belediyesi’nin Hüseyin Gazi Merkezi’nde kurduğu iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yapan Erdoğan, yemek sırasında girerek, mercimek çorbası, İzmir köfte, patates kızartması, zeytin, hurma ve elmadan oluşan iftar yemeğini aldı. Erdoğan, iftarın ardından Altındağ’daki Feridun Çelik Mahallesi’ne geçerek bazı gecekonduları ziyaret etti. 5 çocuklu Aydın-Menekşe Yıldırım çiftinin gecekondusunu ziyaret eden Erdoğan, ailenin hasta olan 2 çocuğuna yardım sağlanması talimatı verdi.

Erdoğan, gecekondudan çıkarken vatandaşların sorunlarını dinledi ve Başbakanlık Özel Kalem görevlilerine not aldırdı. Erdoğan, mahallede yaşayan çocuklara da çikolata ve oyuncak dağıttı.
Daha sonra, 7 çocuklu Ömer Yorulmaz’un yaşadığı gecekonduyu ziyaret eden Başbakan Erdoğan, burada da gecekondu sakinlerinin sorunlarını dinledi.

ANKARA (İHA) -
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2004 Pazar 10:34:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?