30
Mayıs
2024
Perşembe
ALTINDAĞ - ANKARA

Başkan Bedük'ten Tiryaki'ye ziyaret

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük'ü makamında kabul etti.

Çalışmaları yakından izlemek üzere belediyeyi ziyaret eden Bedük'ü, ilçede yaşanan değişimle ilgili bilgilendiren Tiryaki, konuğuna ileriye dönük projelerinden de bahsetti.

Hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte Altındağ'ın çehresinin ciddi anlamda değiştiğini vurgulayan Tiryaki, "Gecekonduların yıkılıp yerlerine modern binaların; sosyal donatı alanlarının yapılması sayesinde ilçenin 'gecekondular diyarı' olarak anılmaktan kurtulacak. Altındağ'da ciddi bir değişim yaşanıyor. Her şeyden önce burada yaşayan insanlara önem veriyoruz. En büyük hassasiyeti de kadınlara ve çocuklara gösteriyoruz. Bu amaçla kadınlara yönelik, son derece modern eğitim ve kültür merkezleri inşa ediyoruz. Bu eğitim ve kültür merkezleriyle kadınlarımız, sosyal hayatın içinde artık çok daha fazla yer alıyorlar" dedi.

Başkan Tiryaki daha sonra konuklarına, belediyenin yardımlaşma kurumu Altınay'ı da gezdirerek, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 18:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?