20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Başkan Kahraman'a ziyaret

  BAŞKAN KAHRAMAN’A YOĞUN İLGİ

....Altındağ Belediye Başkanı M. Ziya KAHRAMAN’a Sivil Toplum Kuruluşları, Spor Kulüpleri ve Derneklerden yoğun ilgi. Başarılı çalışmalarından dolayı Başkana ziyaretler yapılarak plaketler verilmektedir.

Bayburt Ortaçimağil Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rahmi TÜRK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Altındağ Belediye Başkanı M. Ziya KAHRAMAN’ı makamında ziyaret ederek; derneklerine ve kooperatifciliğe katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek, plaket takdim ettiler. Görüşmede derneklerin ve koopretiflerin durumları değerlendirildi.

Altındağ’ı Kentsel dönüşüm projeleriyle değiştirdiklerini ifade eden Başkan KAHRAMAN “Altındağ Ankara’nın ilk yerleşim yeridir. Bu nedenle gecekonduların yoğun olduğu bir ilçedir. Göreve geldiğimizden bu güne kadar Altındağ’ın kaderi değişti. Modern çağdaş konutlar üreterek halkın daha çağdaş yaşamasını sağladık. Eskiden Karapürçek köyü olan Karapürçeği imar, alt yapı projelerini geliştirerek, modern konutların yapıldığı yerleşim merkezi haline getirdik. Kooperatiflerin de önünü açarak el birliği içerisinde toplu konutlar ürettik. Hemşehri derneklerinin kooperatifleşerek toplu konuta girmeleri hemşehrilerin daha kaynaşarak birlik içinde yaşamalarını sağlamaktadır. Bu girişimlerinden dolayı Rahmi TÜRK beyi ve arkadaşlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2004 Çarşamba 00:00:02
Güncelleme :2 Şubat 2004 Pazartesi 10:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?