20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Başkan Tiryaki eğitimcileri ağırladı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan öğretmen, idareci ve okul aile birliği üyelerini akşam yemeğinde ağırladı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen yemeğe Altındağ Kaymakamı Hamza Duygun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ve Belediye Başkan Yardımcısı Balamir Gündoğdu da katıldı.

Ev sahibi sıfatıyla kısa bir konuşma yapan Başkan Veysel Tiryaki, göreve geldikleri günden bu yana en büyük önceliği eğitim konusuna verdiklerini söyledi. Ankara'yı başkent yapan tüm değerlerin Altındağ'da yer aldığına dikkat çeken Tiryaki, "Yıllardır uygulanan kötü politikalarla değerini yitiren ilçemizi yeniden cazibe merkezi haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. En hassas olduğumuz nokta ise eğitim. Bölgemizdeki okullara hem maddi hem manevi anlamda her türlü desteği verdik, vermeye de devam ediyoruz. Çünkü Altındağlı çocukların eğitimden başka şansı yok. Bilgi ve görgü açısından donanımlı, topluma faydalı nesiller ancak işini seven idealist öğretmenlerin ellerinde yetişebilir. Bir öğretmen görev süresi boyunca tek bir öğrenci yetiştirse bile görevini yapmış sayılır. Ama yine de biz yıllarca
çalışsak öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bugün beni kırmadınız, mütevazı soframıza ortak oldunuz. Hepinize teşekkür ediyor, Öğretmenler Günü'nüzü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Başkan Tiryaki'nin ardından söz alan İnönü İlköğretim Okulu Müdürü Tansel Yazıcıoğlu, "Başkanımızın eğitime verdiği önemi, göreve geldiği günden beri yaşayarak görüyoruz. Okullarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize verdiği destekten; eğitim camiamıza yaptığı katkılardan dolayı belediyemize sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Başaran ise, "Altındağ'daki tüm okulların okul aile birlikleri başkanları adına Veysel Tiryaki'ye teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt da eğitime ve bununla bağlantılı olarak okullara, öğretmenlere, okul aile birliklerine verdiği destekten dolayı Başkan Tiryaki'ye teşekkür etti. Yemeğin ardından Başkan Tiryaki, konuklarına birer armağan sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 21:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?