20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Başkan Tiryaki'ye plaket

Altındağ Belediyesi Fen İşleri ile Çevre Koruma Müdürlüğü, Altındağ’daki okulların boya badanası, bahçe duvarı, asfaltlama, kapı, pencere tamiratları ve bahçe düzenlemelerini yaptı.

Belediyenin katkıda bulunduğu eğitim yuvalarından Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun Müdürü, düzenledikleri bir törenle teşekkür etti. İpekli, Tiryaki'nin yanısıra, okullarına katkıda bulunan Altındağ Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz ve hayırsever iki vatandaşa da plaket verdi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Tiryaki, geçen öğretim yılı sonunda okulların bakımı için söz verdiğini hatırlatarak, “Verdiğim sözü tutmanın heyecanını yaşıyorum. Ankara’nın göbeğinde yaşayan bu çocuklarımızın daha fazla imkana kavuşmalarını sağlamak asli görevimizdir” dedi. Tiryaki ayrıca, gelecek yıl eğitim yardımları ile ilgili özel bütçe ayırarak, okullara daha fazla yardım yapacaklarını söyledi.

Altındağ Kaymakamı Mustafa Altıntaş da, devlet-vatandaş işbirliğiyle bu yıl eğitime yapılan katkıların 2 trilyon lirayı bulduğunu belirtti. Altıntaş, katkıda bulunan tüm kurum ve şahıslara teşekkür etti.

Altındağ Belediyesi’nin bakım ve onarımını yaptığı okulların adları ve semtleri ise şöyle; İlköğretim Okulları: Ayşe Numan Konakçı (Baraj Mah.), Milli Müdafa (Sultan Murat), Telsizler, Yenidoğan, Merkez Çocuk Sevenler (Beşikkaya), Hüseyin Gürocak (Karapürçek Mah.), Nazım Akcan (Doğantepe), ATO, Ulubey, Battal Gazi, Nazife Hatun (Önder Mah.), Cumhuriyet (Ulucanlar), Evliya Çelebi, İhsan Sungu (Fazilet Mah) ve Çağdaş Eğitim Uygulama Okulu (Örnek Mah.), Liseler ise: Doğantepe Lisesi, Yıldırım Beyazıt Ana okulu ve Kız Meslek Lisesi (Telsizler), Esenevler Lisesi ile Ankara Anadolu Lisesi.

Ramazan Yaman
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2004 Perşembe 11:32:36
Güncelleme :6 Kasım 2004 Cumartesi 09:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?