30
Mayıs
2024
Perşembe
ALTINDAĞ - ANKARA

BBP'nin adayı belli oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP), işadamı Nihat Çankaloğlu'nun Altındağ Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.


BBP Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu, genel başkan yardımcıları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
Altındağ Belediye Başkan adayı Nihat Çankaloğlu, 1976 yılından beri Altındağ'da yaşadığını belirterek, "İlçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunları çözebilecek bilgi, donanım ve ekibe sahibim" dedi. BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ise yapılan taban yoklaması ve teşkilat ile istişareler sonucunda Çankaloğlu'nu aday gösterdiklerini ifade ederek, "Milli ve manevi değerlere bağlı ekonomik projelerle hemhal olarak yetişmiş değerli bir arkadaşımızı aday gösterdik" diye konuştu.
Yazıcıoğlu, toplantı sonunda gazetecilerin bir sorusu üzerine, geçen seçimlerde çok oy almış bir partinin bu seçimlerde de çok oy alacağı şeklinde bir kuralın olmadığını belirterek, "Her seçimde sandıklar boşalır yeniden oylar atılır. Biz yerel seçimlerde her yerde kazanmak için yarışacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 15:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
K. Mükremin BARUT IP: 88.254.134.xxx Tarih : 10.12.2008 21:53:44

CHP'den Altındağ Belediye başkan adayı, ÜMİT BUĞDAYCI. Sayın Ümit Buğdaycı bir Sosyolog. 2 DÖNEMDİR İLÇE BAŞKANI. Altındağın sorunlarını bilen bir kişi.