17
Mayıs
2024
Cuma
ALTINDAĞ - ANKARA

Bem-Bir-Sen'e Ziyaret

TİRYAKİ : ÇALIŞAN MEMURUN YANINDA OLACAĞIZ.
 
            AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ,  MEMUR-SEN’e bağlı Belediye ve Mahalli İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Belediye çalışanlarının sorunları ele alınarak, bilgi alış verişinde bulunuldu.
 
          AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ, Belediye ve Mahalli İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Merkezini ziyaret ederek, Genel Başkan Mürsel TURBAY’la görüştü. Görüşmede Belediyelerde çalışan memur personelin sorunları ele alındı. Görüşmede Bem-Bir-Sen Altındağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.
 
            BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel TURBAY  ziyaretten menuniyetlerini ifade ederek, “Yerel Yönetimler Yasası” hakkında ki sendikal görüşlerini ve beklentilerini anlattı. Altındağ Belediyesinde örgütlü sendika olarak yetkili olduklarını vurgulayan TURBAY “Veysel Beyin seçimlerde başarıyla seçilip, görevi devralmasından sonra da sendika olarak, memur personel olarak halka hizmeti ön planda bulundurarak hizmet yarışı içerisinde olacaklarını” beyan etti.
 
            Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Sendikalara önem verdiklerini vurgulayan AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ de “Toplumumuzda sivil toplum kuruluşları ve sendikalar, bilhassa yerel yönetimlerde istişare edilecek topluluklardır. Çünkü Yerel Yönetim hizmetlerinin verilmesinde fikir bazında destek olacakları kanaatindeyim. Bir Mahallenin bir Hemşehri topluluğunun oluşturduğu topluluklar o bölgenin sıkıntılarını en iyi şekilde bilirler. Bu nedenle onlardan alacağımız görüşler doğrultusunda en iyi yerel hizmetleri veririz” diyen TİRYAKİ “Belediye çalışanlarının gerek memur, gerekse işçi arkadaşlarımızın en iyi performansı gösterebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Halka hizmet olan yerel yönetimler de personelin halka en iyi hizmeti vermesi gerekir. Kapı da karşılamasından mahallesine götürülen hizmete kadar vatandaşa saygılı olunmalıdır. Bunun için gerekiyorsa memurlarımız eğitilecektir. Ekonomik ve Sosyal yönden de desteklenecektir. Kurs ve Eğitimlerin yanısıra, gezi, eğlence, piknik gibi vb. sosyal faaliyetlerde bulunulacaktır. Bütün bunlara rağmen idareci, memur ve  işçi arkadaşlarımızın yanlışlıkları olursa gereğini de yapacağız. Tüm birimlerdeki hizmetleri son derece önemsiyoruz. Altındağ da çok şeylerin değiştiğini en kısa zaman da herkes görecektir. Sadece Ankara değil, tüm Türkiye Altındağı konuşacaktır” dedi.
Yayın Tarihi : 13 Mart 2004 Cumartesi 13:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?