19
Mayıs
2024
Pazar
ALTINDAĞ - ANKARA

Çocuklara ve Gençlere Sahip Çıkın

23 NİSAN KUTLAMALARINDA 

Çocuklara ve Gençlere sahip çıkılması isteniyor. 

 

….Başkan Güney: “Çocukları ve Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutun” dedi.

 

         23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Yeni Turan İlköğretim Okulu Öğrencileri Altındağ Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ’yi makamında ziyaret etti.

 

         Altındağ Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ çocukların bayramını kutlayarak, başarılar diledi. Başkan TİRYAKİ: “Mustafa Kemal ATATÜRK bu günü çocuklara armağan ederek, çocuklara verdiği önemi vurgulamıştır. Dünyada tek bizim ülkemizde çocuklara mahsus bayram vardır. Bu da 23 Nisan’dır. Bu günün önemini çocuklarımız daha iyi kavrayıp, geleceğin idarecileri olarak Cumhuriyete sahip çıkacaktır” dedi.

 

         Temsili olarak Belediye Başkanlığı’na oturan Yeni Turan İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Şükrü GÜNEY Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ü hiçbir zaman unutmadıklarını ve daima kalplerinde yaşattıklarını belirtti. O’na layık gençler olarak yetişeceklerini ifade eden Başkan GÜNEY “Cumhuriyeti Atalarımız kurdu, bizler yaşatacağız” dedi.

 

         Belediye Başkanı olmanın heyecanlı anlarını yaşayan Şükrü GÜNEY Başkan Yardımcılarını makamına çağırarak ilk icraat olarak hemen “Yeni Turan İlköğretim Okulu’nun bahçe duvarının yapılmasını” istedi. Gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklardan korunması için gerekli tedbirlerin de alınmasını isteyen GÜNEY Belediyelerin rutin hizmetlerinin yanı sıra Kültürel ve Sosyal hizmetleri de yapması gerektiğini vurgulayarak, Çocuklara ve Gençlere sahip çıkılmasını istedi. Arkadaşlarına ve Belediye çalışanlarına da başarılar dileğinde bulundu.

 

         Yeni Turan İlköğretim Okulu Müdürü, Müdür Yardımcısı ve dört öğrencinin hazır bulunduğu ziyarette; Başkan Yardımcıları Mehmet GÜREL ve Balamir GÜNDOĞDU öğrencilerin taleplerini dinleyerek notlar aldılar ve sevgili yavrularımız, gençlerimiz için ne gerekiyorsa yapacağız dediler.

Yayın Tarihi : 23 Nisan 2004 Cuma 13:50:18
Güncelleme :28 Nisan 2004 Çarşamba 12:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?