19
Mayıs
2024
Pazar
ALTINDAĞ - ANKARA

ÇOCUKLARIN YIL SONU COŞKUSU

ALTINDAĞ BELEDİYESİ KREŞ ÇOCUKLARINDAN YIL SONU GÖSTERİSİ

Altındağ Belediyesi Aydınlıkevler ve Seyfi Demirsoy Kreşlerindeki çocukların yıl sonu gösteri törenleri coşkulu geçti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ, çocukların gösterilerini izleyerek, yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerin sergisini gezdi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan törenlerde çocukların müzikal gösterilerinin yanı sıra yıl içerisinde yaptıkları seramik ve resim çalışmaları da sergilendi. Kreşlerdeki iki-altı yaş grubu eğitim gören çocuklar 30 Haziran 2004 tarihinden itibaren bir aylık tatile girecekler.

Çocukların çeşitli etkinliklerini izleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ, çocuk yetiştirmenin ve eğitmenin önemine değinerek, “çocuklarımız geleceğimizdir onları en iyi şekilde yetiştirmek görevimizdir” dedi. Kreşlerde çocukları güzel ve sağlıklı ortamlarda yetiştirmeye özen gösterdiklerini ifade eden TİRYAKİ; zaman içinde daha iyi mekan ve şartlarda hizmet vereceklerini belirtti.

Başkan TİRYAKİ, çocuklarla daha güzel salonlarda daha güzel kreşlerde buluşacağımız bir Altındağ için çalışıyoruz diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; “Onlar bizim geleceğimizdir, kalpleri saf, berrak ve tertemiz duygularla dolu bu çocuklarımızı şehrin kültürüyle uzlaştıracak ve şehrin tüm nimetlerinden faydalanmaları için gereken gayreti göstereceğiz”.

Kreşlerde yıl boyunca yapılan faaliyetlerin sergisini de gezen Altındağ Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ, çocukları ve öğretmenleri çalışmalarından dolayı kutladı.

Altındağ Belediyesi-Basın Yayın
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2004 Çarşamba 09:04:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?