18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Daha temiz bir Altındağ

Temizlik filosunu geliştiren Altındağ Belediyesi, 4 adet İVECO marka sıkıştırmalı temizlik aracını hizmete soktu.

Altındağ Belediye Başkanı M. Ziya Kahraman, Altındağlıların hizmetine sunulmak üzere dört adet İveco marka sıkıştırmalı temizlik aracını törenle hizmete soktu. Altındağ Belediyesinin 38 araçlık temizlik filosu yeni alınan araçlarla 42’ye ulaştı.

Belediye Başkanı Kahraman, Altındağ’ın birçok alışveriş merkezlerini ve hastaneleri bünyesinde barındırdığı için gündüz nüfusunun, gece nüfusuna göre üç katına çıktığını belirterek, “özellikle temizlik işlerinde Ankara’nın yarısına hizmet veriyoruz. Bu da bizleri ekonomik olarak oldukça zorluyor. Ancak her şeye rağmen günde iki vardiya halinde çalışarak 850 ton çöp toplayıp, Altındağ’ın en temiz ilçe olmasına özen gösteriyoruz” diyen Başkan Kahraman, temizlik ekibine katılan üç tanesi 10 tonluk, bir tanesi 5 tonluk yeni araçların, çöp toplama işini epey rahatlatacağını söyledi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, poşetle çöp toplama uygulamasına vatandaşların uyum sağladığı ve günlük atılan çöplerin yüzde 86’sının poşetler içinde atıldığı belirtilerek, vatandaşların 341 46 01 ve 02 numaralı telefonları arayarak şikayetlerini iletebilecekleri kaydedildi.

Yayın Tarihi : 21 Aralık 2003 Pazar 00:00:10
Güncelleme :10 Ocak 2004 Cumartesi 12:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?